5 تمرین برای اینکه هنگام رانندگی کمردرد نگیریم

5 تمرین برای اینکه هنگام رانندگی کمردرد نگیریم

برای آن که هنگام رانندگی کمردرد نگیریم، بایستی صندلی ماشین را در ارتفاع و فاصله مناسبی از فرمان، قرار داد. تنظیم صندلی و پشتی متناسب با راننده از ایجاد مشکلات اسکلتی جلوگیری می کند. صندلی راننده باید به نحوی تنظیم شود که انحنای طبیعی بدن، به خصوص قسمت پایین ستون فقرات، حفظ گردد. از طرفی، تنظیم آینه ها هم حائز اهمیت می باشد تا راننده برای دیدن آینه های بغل خودرو، کمر و بدن خود را تکان ندهد. نحوه نشستن درست بر روی صندلی خودرو، بالاتر بودن زانوها از ران است. دقت کرده اید که وقتی صندلی، بیش از حد به عقب باشد، زانوها پایین تر از ران قرار می گیرند و باعث افزایش گودی کمر و درد ناشی از آن، می شود.

یکی از 5 تمرین برای اینکه هنگام رانندگی کمردرد نگیریم، اصلاح درست نشستن می باشد. زمانی که زانوها بالاتر از ران قرار می گیرند، فاصله بین مهره های ستون فقرات کاهش پیدا می کند و فشار کم تری به ریشه عصبی وارد می شود. بهترین زاویه برای پشتی صندلی، بین 100 تا 110 درجه است. پشت سر راننده را تنظیم کنید. با تنظیم پشت سر راننده، فشاری به گردن و عضلات بالای کمر وارد نمی شود. فراموش نکنید که بهترین تمرین برای کاهش کمردرد، اصلاح چگونگی نشستن بر روی صندلی می باشد.

طولانی مدت رانندگی نکنید!

هر چقدر هم که صندلی و نشیمنگاه ما راحت باشد، احتمال اینکه هنگام رانندگی کمردرد نگیریم، صفر نیست! رانندگی به مدت طولانی، به کمر راننده آسیب وارد می کند. توصیه می شود در سفرهای طولانی مدت، هر دو ساعت، 10 دقیقه کنار جاده استراحت کنید. اشتباه نکنید! دیر رسیدن بهتر از آسیب های وارد شده بر ستون فقرات می باشد. یکی دیگر از تمرین هایی که بایستی انجام دهیم تا در هنگام رانندگی کمردرد نگیریم، اصلاح نحوه بلند کردن اجسام (با هر وزنی) از زمین می باشد. همین رفتارهای غلط باعث کمردرد می شود. در ابتدا بایستی رفتارهای غلط خودمان را اصلاح کنیم. برای بلند کردن اجسام، هرگز کمر خود را خم نکنید! بنشینید و جسم مورد نظر خود را دست بگیرید و سپس بلند شوید.

چگونه هنگام رانندگی کمردرد نگیریم؟

تمرین حین رانندگی با هدف جلوگیری از کمردرد

برای آن که هنگام رانندگی کمردرد نگیریم، بایستی گاها، فرمان را شل تر در دست بگیریم. نیازی نیست فرمان را محکم و با زور در دست بگیریم! فرمان که فرار نمی کند. هر 10 تا 15 دقیقه بایستی وضعیت کمر، پاها، دست ها، ساق ها و شانه ها را عوض کرد! باید هر دو تا سه ساعت، کنار جاده توقف کرد. اگر می خواهید هنگام رانندگی کمردرد نگیرید، از ماشین پیاده شوید و کمی راه بروید تا بدنتان کمی استراحت کند. اگر سابقه کمردرد یا دیسک کمر دارید، باید هر یک ساعت تا 1.5 ساعت کنار جاده توقف کنید و استراحت نمایید.

صاف بنشینید!

یکی از 5 تمرین برای اینکه هنگام رانندگی کمردرد نگیریم، صاف نشستن است. در هنگام رانندگی بایستی صاف نشست. صاف نشستن از دردهای عضلانی و کمردردهای مزمن، جلوگیری می کند. برخی از راننده ها، صاف می نشینند ولی مدام با سرنشینان صحبت می کنند و سر خود را کج می کنند. این راننده ها با مرور زمان، دچار کمردرد و گردن درد می شوند. پشت فرمان، علاوه بر صاف نشستن باید سر حالت مستقیم داشته باشد. شانه ها به عقب و قسمت پشت بدن هم به صندلی تکیه داد شود. در این صورت، احتمال بروز کمردرد در راننده، کاهش می یابد. یکی از تمرین های مهم، رعایت زاویه آرنج در هنگام رانندگی است. زاویه آرنج با فرمان باید بیشتر از 90 درجه باشد.

تمرین کنیم یا رفتارمان را اصلاح کنیم؟

5 تمرین برای اینکه هنگام رانندگی کمردرد نگیریم، خدمت شما عزیزان معرفی شد. فرض کنید رژیم لاغری گرفته اید و روزانه، ساعت ها در باشگاه ورزش می کنید ولی زمانی که به منزل برمی گردید، شروع می کنید به خوردن ماکارونی پرچرب! چه اتفاقی می افتد؟ نه تنها لاغر نمی شوید، بلکه چاق تر هم می شوید! تمرین کردن، بدون اصلاح رفتارهای غلط، هیچ تاثیری ندارد! تمرین کنید ولی حتما رفتارهای نادرست خود را اصلاح نمایید تا از شر کمردرد در هنگام رانندگی خلاص شوید. توصیه می شود، اگر مشکلات ستون فقرات دارید، حتما به پزشک مراجعه کنید و مطابق گفته پزشک اقدام نمایید.

پست قبلی

مزایا و معایب کامیون ایسوزو (+بررسی ارزش خرید)

پست بعدی

همه چیز درباره کمپانی دانگ فنگ، کامیون سازی برتر چین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حسابی ندارید؟

یک حساب کاربری ایجاد کنید