5 اشتباه در خرید اتاق کامیون

5 اشتباه در خرید اتاق کامیون

5 اشتباه در خرید اتاق کامیون شامل کاربری اتاق، انواع اتاق، اندازه اتاق، وزن اتاق و کف اتاق می شود. برای تمام ویژگی های اتاق کامیون، استانداردهایی تعریف شده است. از این رو، گاها افراد بدون داشتن آگاهی، اقدام به خرید اتاق کامیون می کنند و اتاق های نامناسبی را تهیه می نمایند. عدم رعایت استانداردهای متعارف حول کاربری اتاق، انواع اتاق، اندازه، وزن و کف اتاق عواقبی را به همراه دارد. در این مقاله، راجع به “5 اشتباه در خرید اتاق کامیون” صحبت شده است. با مطالعه ادامه مقاله، سطح آگاهی شما افزایش می یابد و می توانید اتاق مناسب را خریداری کنید.

بررسی کاربری اتاق کامیون

یکی از 5 اشتباه در خرید اتاق کامیون، عدم تطابق نوع کاربری با وضعیت ذکر شده در کارت خودرو می باشد. نوع کاربری اتاق کامیون بایستی با وضعیت ذکر شده در کارت خودرو یکسان باشد. در غیر این صورت، به دلیل تغییر وضعیت خودرو، کامیون جریمه می گردد. علاوه بر پرداخت جریمه سنگین، کامیون ها از گرفتن معاینه فنی محروم می شوند. از طرفی، اگر کامیون تصادف کند، در گرفتن خسارت از شرکت های بیمه با مشکلات مختلفی روبه رو می شود. کامیون ها، فقط یک مرتبه می توانند وضعیت خود را تغییر دهند. اگر قصد خرید کامیون های کارکرده را دارید، توجه داشته باشید که کامیون تغییر وضعیت نداده باشد.

از طرفی، ناگفته نماند که هیچ کامیونی را نمی توان از وضعیت کمپرسی خارج کرد یا به وضعیت کمپرسی تبدیل نمود. علت آن هم برش در قسمت شاسی کامیون ها می باشد. در آخر، بایستی گفت که کامیون هایی که تغییر وضعیت داده اند، در هنگام تعویض پلاک با مشکلات مختلفی روبه رو می شوند.

انواع اتاق کامیون

انواع اتاق کامیون ها شامل باری فلزی، باری چوبی فلزی، باری چوبی، مسقف فلزی، مسقف چادری، کفی بغل دار فلزی بازشو (مبلی)، مشبک فلزی کمپرسی (مرغی یا ویژه حمل کپسول گاز)، یخچال، تانکر، جرثقیل و بالابر می شود. هر نوع اتاق مناسب حمل کالایی مخصوص است. از این رو، در نظر گرفتن کاربرد اتاق کامیون اهمیت دارد که برخی به اشتباه، نوع دیگری را انتخاب می کنند.

5 اشتباه در خرید اتاق کامیون

بررسی اندازه اتاق

یکی از 5 اشتباه در خرید اتاق کامیون، استفاده از اتاق کامیون با اندازه نامناسب می باشد. اندازه استاندارد کلیه کامیون ها از نظر طول صاف شاسی و از عرض صاف لاستیک های محور عقب در آیین نامه، ذکر شده است. از این رو، اندازه اتاق ها بایستی استاندارد باشند. اگر در ساخت اتاق ها، اندازه طول، عرض و ارتفاع اتاق بیش از حد استاندارد باشد، در این صورت، اتاق ساخته شده، حادثه ساز است. البته، کارگاه ها می توانند با تعهد استقامت، اتاق های بزرگ تر بسازند ولی برای اندازه های نامتعارف، هیچ گونه تعهدی ندارند.

بررسی وزن اتاق کامیون

یکی دیگر از 5 اشتباه در خرید اتاق کامیون ها، عدم توجه به وزن اتاق ها می باشد. برخی گمان می کنند که هر چه وزن اتاق بیشتر باشد، استقامت آن هم بیشتر خواهد بود ولی این طور نیست! اتاق های سبک وزن با استحکام بالا، بهترین گزینه می باشد. این نوع اتاق ها، علاوه بر سبک وزن بودن، مقاوم و مستحکم و با کیفیت هستند.

کف اتاق

یکی از بخش های اصلی اتاق کامیون، کف اتاق کامیون است. بیشترین فشار بار بر روی کف اتاق کامیون می باشد. نقش دیواره ها کم رنگ تر از نقش کف است. کف اتاق از قسمتی که شاسی به پل ها متصل می گردد بایستی یک در میان با قطعه ای دیگر به یکدیگر متصل شوند. برای کامیون های 6 تنی و 8 تنی از چوب های 4 سانتی متری استفاده می شود. روی درزهای چوب این کامیون ها باید از تسمه 2.5 یا 3 استفاده شود. از این رو، عمر چوب ها افزایش می یابد و اجسام سنگین در هنگام بارگیری و تخلیه، سر نمی خوردند.

برای کامیون های 10 تنی از چوب های 5.5 سانتی متری استفاده می شود. پل های کف اتاق کامیون بایستی یک در میان مجهز به ناودان شوند. استفاده از ناودان های چینی و ضخیم، اشتباه است. همه جوشکاری ها بایستی رکتی فایر شوند. از این رو، در هنگام بارگیری، کف اتاق کامیون تحمل لیفتراک را دارد. ناگفته نماند که در هنگام بار کردن اجسام سنگین و ضایعات آهنی، لطمه ای به کف اتاق کامیون وارد نمی شود.

پست قبلی

روش هایی برای پیدا کردن سفارش بار

پست بعدی

لیست فروشندگان لوازم یدکی کامیون در اصفهان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حسابی ندارید؟

یک حساب کاربری ایجاد کنید